Data en activiteiten onder voorbehoud wegens coronamaatregelen, tekst update 13-1-2021

Extra meeloopdagen in 2021!

Kom alleen of met een klasgenoot en ervaar het voortgezet onderwijs bij ons op school! Je volgt een paar lessen bij onze docenten, je maakt de leswisseling mee van lokaal naar lokaal en je ervaart een pauze bij ons in de aula.

Je bent van harte welkom op:
woensdag 20 januari (verplaatst naar 17 feb)
woensdag 17 februari of op
woensdag 10 maart

Deze meeloopdagen zijn van 13.30 uur tot 15.30 uur. 

Lijkt dit jou leuk?
Meld je aan door een mail te sturen naar mevrouw van Hagen.
Graag ontvangt zij de voor- en achternaam van de leerling, van welke basisschool de leerling vandaan komt en de datum wanneer wij de leerling kunnen verwachten.

Door de maatregelen rondom het Coronavirus kunnen de ouders helaas niet in de school rondlopen of wachten, maar zij kunnen je natuurlijk wel halen en brengen.

Class Experience

Kom met jouw hele klas naar Mavo Schravenlant XL en ervaar het voortgezet onderwijs bij ons op school! Jullie volgen een paar lessen bij onze docenten, jullie maken een leswisseling mee van lokaal naar lokaal en jullie ervaren een pauze bij ons in de aula.

Lijkt dit jou leuk?
Wij zijn ermee bezig om onderstaande data te verplaatsen.
Noteer maandag 1 februari 2021 van 09.00 – 11.30 uur of 12.30 – 15.00 uur of maandag 2 februari 2021  09.00 – 11.30 uur of 12.30 – 15.00 uur van alvast in jullie agenda en zorg ervoor dat jouw juf of meester de klas gaat aanmelden.

Het Lyceum Schravenlant.
Deze dag organiseren wij samen met Het Lyceum Schravenlant. Mavo Schravenlant XL voor advies: basis, kader, mavo en mavo/havo. Lyceum Schravenlant voor advies: havo en vwo.

Contact

Voor eventuele vragen over de Single Experience of de Class Experience op Mavo Schravenlant XL kunt u mailen naar mevr. Van Hagen

https://experiencedagen.nl