Single Experience

Kom alleen of met een klasgenoot en ervaar het voortgezet onderwijs bij ons op school!
Van alle aangemelde leerlingen maken wij klassen en met andere leerlingen uit groep 8 ga je een paar lessen volgen bij onze docenten, je maakt de leswisselingen van lokaal naar lokaal mee en je ervaart een pauze bij ons in de aula.

Lijkt dit jou leuk?
Noteer woensdag 11 december 2019 van 13.30 – 15.30 uur alvast in je agenda en meld je aan!
https://experiencedagen.nl/

Class Experience

Kom met jouw hele klas naar Mavo Schravenlant XL en ervaar het voortgezet onderwijs bij ons op school!
Van alle aangemelde leerlingen maken wij klassen op niveau. Met andere leerlingen uit groep 8 gaan jullie een paar lessen volgen bij onze docenten, jullie maakt een leswisselingen van lokaal naar lokaal mee en jullie ervaren een pauze bij ons in de aula. En…Je eigen juf of meester mag ook meedoen aan de lessen.

Lijkt dit jou leuk?
Noteer maandag 20 januari 2020 van 09.00 – 11.30 uur of 12.30 – 15.00 alvast in jullie agenda en zorg ervoor dat jouw juf of meester de klas gaat aanmelden.
https://experiencedagen.nl/

Schooljaar 2018/2019

In totaal kwamen 413 leerlingen langs om het voortgezet onderwijs bij ons te ervaren. Wij bedanken de volgende basisscholen: Sint Bernardus, Taaltuin, Mariaschool, Peperklip, Ababil, De Singel, Valentijnschool, De Wieken, Prinses Margrietshool, Het Startblok, Kaleidoscoop, IKC Palet, Nicolaasschool, De Hoeksteen en El Furkan

Het Lyceum Schravenlant

Deze dag organiseren wij samen met Het Lyceum Schravenlant.
Mavo Schravenlant XL voor advies: basis, kader, mavo en mavo/havo
Lyceum Schravenlant voor advies: havo en vwo

Contact

Voor eventuele vragen over de Single Experience of de Class Experience op Mavo Schravenlant XL kunt u mailen naar mevr. Van Hagen